Golvslipning, golvläggning, flytspackling, EPS-gjutning och Epoxigolv i Sandviken

Experter på allt inom golv & våtrum i Sandviken

Vi lägger nytt, slipar eller renoverar ditt golv till ett bra pris. Vi lägger nytt golv i alla husens rum, även våtrum. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Totalentreprenad

 

Med ett antal väl utvalda samarbetpartners som håller våra höga kvalitetskrav erbjuder vi totalentreprenad för att göra din renovering ännu enklare. Kontakt sker enbart genom oss, fast du får hjälp med helheten: golv, väggar, rörläggning, byggnation och el med mera. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Parkett, Laminat – Vi lägger ditt trägolv

Vi erbjuder golvläggning av parkett och laminatgolv i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder, vi hjälper dig att välja rätt golv till varje rum. 

Textilmattor

Vi lägger textilmattor för alla utrymmen. Heltäckningsmattor är en bra lösning för hallen och ger ett ombonat och varmt intryck. Textilmattor har återigen blivit populärt i sovrum. Det är också väldigt lättstädat!

Golvmattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap är flexibla och förknippas med snabba förändringar. Vi lägger plastmattor, linoleum och mycket mer – endast med material från de främsta tillverkarna och leverantörerna.

Golvslipning

Det är billigare att slipa golvet än att köpa nytt golv. Vi slipar alla slags trägolv och trappor och renoverar enklare skador. Ett golv bör slipas var 10-15 år därför att lacken slits ut. Vi utför även reparationer samt underhåll av redan behandlade golv.

Flytspackling av våtrum

Vi flytspacklar ditt badrum för att skapa ett fall mot brunn. Vi flytspacklar även in vattenburen- och elgolvvärme i din bostad. De tre vanligaste typerna av flytspackel är: fiberarmerad flytspackel (leder värme i värmegolv) och lättflytande flytspackel (hälls ut på ett golv och resultatet blir en vågrät, slät och fin yta. Mer om badrumsrenoveringar hittar du här

EPS-gjutning

Används för uppgjutning av badrumsgolv. Materialet har låg vikt och skapar en tät och fuktsäker golvkonstruktion speciellt lämpad för tätskiktsystem med keramiska plattor.

Med kort torktid tillförs ingen fukt tack vare de självuttorkande egenskaperna. Betong utan organiskt material vilket innebär ingen mögel. Med betong och isolering i samma material blir det dessutom energieffektivt. Med EPS kan vi  gjutas både golv och vägg.

Epoxigolv

Ett mycket hållbart och slitstarkt golv som tål högt tryck. EN härdplastbeläggning som är perfekt för industrigolv, en miljö som ställer höga krav på golv. Epoxi är stenhårt, doftfritt med låga emissioner när härdat. 

Epoxi skapar en tät beläggning, vattenresistent och fungerar som ett skydd till dess underlag som kan vara betong eller liknande. Golvet är lättstädat och passar utmärkt till exempel i hygieniska miljöer som livsmedelsbutiker, storkök och sjukhus med flera.  

skans golv & vägg

Golv av alla slag

Skriv en rad eller två

Fält markerade med * är obligatoriska

skans golv & vägg ab

Ring oss

Adress

Bäckgatan 6
811 52 Sandviken

Skriv till oss

Call Now Button